Werken bij B-too

AFA Dispensing

HQ Eindhoven

Afa Dispensing (Afa) is een wereldleider in technologisch geavanceerde doseersystemen voor vloeistoffen. In een markt waar de meeste doseerpompen snel handelswaar worden, hebben merkproducten te maken met toenemende concurrentie van huismerken. 

Afa biedt de oplossing door haar eigen technologieën toe te passen als een technisch platform voor het ontwikkelen van nieuwe manieren om alle soorten vloeistoffen, dranken, zachte voedingsmiddelen en andere vloeistoffen af te geven. 

Afa biedt klanten een totaaloplossing door middel van onderzoek en ontwikkeling van wereldklasse, massaproductiemogelijkheden in Europa en China in combinatie met logistieke ondersteuning en uitgebreide klantenservice die wordt geboden voor, tijdens en na de eerste betrokkenheid van de klant bij Afa.

Afa heeft, net als B-too, haar hoofdkantoor op het karakteristieke Philips-erfgoed Strijp-T in Eindhoven. 

Gezond werken

Het karakter van het gebouw is behouden, maar opgetild naar de huidige tijd met de integratie van diverse moderne elementen zoals in hoogte verstelbare werkplekken en een hippe zithoek. Voldoende “groen” zorgt voor een extra prettig werkklimaat.

Een heerlijke plek

Om te werken, te leren & te relaxen

Slim werken

Aan hoogstaande communicatiemiddelen ontbreekt het AFA ook niet. Zowel in de spreek- als wachtkamer hangen schermen die de persoon in kwestie van de juiste informatie voorzien.

Lekker werken

De bar en de keuken, annex kantine, zijn uitgerust met alle broodnodige apparatuur, zodat er ook aan de inwendige mens voldoende aandacht kan worden gegeven.