Werken bij B-too

McDonald's

Best

Iedere liefhebber van de bekendste hamburger van de wereld die afkomstig is uit de regio Eindhoven, kent deze bijzondere versie van “de Mac” in Best. 

Niet op de laatste plaats om de enorme, metershoge Michael Jackson die jarenlang prijkte op de parkeerplaats van dit aan de A2 gelegen filiaal, maar zeker ook vanwege het echte 50-er jaren interieur.

Supervet, inclusief een heuse cabrio aan het plafond en Marilyn Monroe die met haar jurk staat te wapperen!

Onder de rook van Eindhoven staat een van de best lopende filialen van Mcdonald’s in Nederland. Een filiaal met een gigantische knipoog naar de originele drive-in restaurants zoals de eerste Macs waren. Compleet met afbeeldingen en beelden van helden uit die tijd. 

B-too heeft zich helemaal uitgeleefd om het beeld van die tijd te scheppen!

Waar en wat?

Los van het feit dat je niet uitgekeken raakt, er is echt veel te zien, is er door B-too ook veel aandacht besteed aan de juiste indeling van het restaurant, oftewel de routing. 

De zaak is zodanig ingericht dat er in zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden.

Lekker snaaien in de 50's

Tussen de grote helden

Cadillac

Er moest en zou een op z’n kop hangende Cadillac komen en zo geschiedde. Midden in het restaurant hangt ie, je kan er niet omheen!

Neon

In de 50’s waren ze niet vies van een neon-lampje links en rechts… En het liefst in de felste kleuren… Bij dit prachtige filiaal zitten overal waar je kijkt lampen die van kleur kunnen veranderen, veel echter wordt het niet!