Werken bij B-too

Particuliere interieurs

Ontwerpbureau B-too staat voor oorspronkelijke en sprankelende architectuur en interieurontwerpen. Dat doen we voor iedereen die waarde hecht aan professionals die u begrijpen en aanvoelen. Met gevoel voor humor, inlevingsvermogen en volop bezieling verstaan wij de kunst van design en vormgeving: dat zijn onze kernwaarden.

B-too heeft kennis van zaken. Wij verkopen geen interieurs. Wij ontwerpen plaatsen waar mensen zich goed voelen. Nooit bedacht vanachter een bureau. Daarvoor kijken we rond, voelen we de ruimte, ontmoeten we mensen en luisteren we naar uw verhalen.

Wij willen u begrijpen. Daarvoor ontvouwen wij uw wensen en eisen en vertalen die naar een helder plan van aanpak en een ontwerp dat past bij uw beleving. Dat doen we vanuit een bijzondere mix van passie, plezier en perfectie. Dat noemen wij: smart en smile. Op een professionele manier vertalen wij uw persoonlijke doelstellingen totdat het juiste idee ons én u raakt.

Met B-too maakt u altijd een stap vooruit. Uw energie en sfeer wordt duidelijker, tot in het allerkleinste detail. Niets meer, niets minder. En dat werkt. Voor vandaag, morgen en de toekomst.

OW10

Een volwaardige aanvulling voor een prachtige woonboerderij, compleet met ondergrondse welness. Dat is wat dit “tuinhuis” is.

Niet meer en niet minder, maar dan wel van de hoogwaardigste materialen en afwerking.

Appartement Vlissingen

Voor dit appartement van ruim twintig jaar oud was de vraag om van de donkere wat kleinere ruimtes een ruimtelijk en functioneel geheel te maken met zo veel mogelijk uitzicht op zee.

Bovendien mocht het interieur een strandlook-gevoel oproepen en worden gecombineerd met luxe materialen.