Werken bij B-too

Zakelijke interieurs

Wij kruipen in de huid van uw bedrijf. Waar staat u voor? Wat zijn uw doelstellingen? Hoe werkt u en waarom? Die uitgangspunten geven namelijk richting aan onze ideeën. Vanuit uw huidige en toekomstige bedrijfswaarden en doelstellingen maken wij een inventarisatie van uw eisen en wensen.

Vanuit deze bevindingen ontwerpen en begeleiden wij uw verbouwing of nieuwbouwproject. Elke stap is bepalend voor de volgende. Begrijpelijk. Ons resultaat is een intelligente vertaalslag die op een natuurlijke en doeltreffende wijze aansluit bij de corporate identity van uw bedrijf. Altijd functioneel en meer dan bijzonder.

You Ning Paviljoen

Het échte China promoten op Strijp-S in Eindhoven. Dat is wat uitbater Eveline Wu wil in het nieuwe Chinees paviljoen You Ning.

In het restaurant zul je vergeefs zoeken naar de babi Pangang op het menu. Naast authentiek eten zal er ook kunst en cultuur uit China te genieten zijn.

CTOUCH

In professionele omgevingen en klaslokalen zorgen touchscreens voor een levendige samenwerking en een prettige betrokkenheid. Kun jij je een wereld voorstellen zonder touchscreens?

Bij CTOUCH zeker niet!