Werken bij B-too

Discover of body: Ode to water

Architectuur | Boetiek hotel | Nederland

Unieke hospitality

Stel je voor dat je met een sloep over het water vaart en je de lichte nevel die op het water hangt op je huid voelt. Langzaam doemt er een gebouw op. Je ziet het, maar het lijkt een onderdeel van de omgeving te zijn. 

Het is een hotel waar je je heerlijk kunt terugtrekken. Alleen of samen. Zwemmen kan in ingebedde poels en je beleeft een unieke sauna ervaring. Je wilt er nooit meer weg en komt er zeker terug. 

Dat is Nederland, dat is het hospitality concept van B-too “Discovery of Body: Ode te Water”.

Boetiek hotel in de polder

Het concept voor dit boetiek hotel komt voort uit de vraag voor een écht Nederlands boetiek hotel. Waar beter dan een hotel in het Nederlandse polderlandschap. 

Het concept maakt het mogelijk om in de lengtes te werken en diverse functies onder te brengen. Het gebouw heeft geen vaste functie maar past zich aan waar behoefte aan is. In de getoonde opzet is een uitgebreid programma voorzien met restaurant, bars, diverse poels en een unieke sauna ervaring.

B-group

Is het mogelijk om dit schijnbaar futuristische gebouw werkelijkheid te maken? Vanuit de integrale proces aanpak van de B-group, waarvan B-too een belangrijk onderdeel is, is dit zeker mogelijk. Binnen de B-group kunnen wij de engineering, realisatie, onderbouw en houtbouw verzorgen. Die samenwerking leidt tot een haalbaar plan.

 

Architectuur

B-too: Raz Keltsh, Eric Offermans

Ontwerpteam

B-too: Fleur van den Heuvel

Interieur

B-too: Raz Keltsh, Fleur van den Heuvel

Discover of body:

Ode to water