Werken bij B-too

GD12

Villa | Interieur | Geldrop

Kleurrijke spiltlevel villa

Deze splitlevel villa was toe aan modernisering. Hoewel aanvankelijk de focus lag op het renoveren van één woonlaag, zijn uiteindelijk alle ‘levels’ van de villa aangepakt.

We creëerde een warme, moderne en eigentijdse thuisbasis voor het hele gezin. Het ontwerp omvatte meer dan alleen het interieur. Om de zichtlijnen te verbeteren en meer eenheid tussen de ruimtes te creëren, waren er diverse bouwkundige aanpassingen nodig. Met name de keuken onderging een complete herindeling. Muren werden gesloopt en het bestaande kookeiland werd verplaatst waardoor er een aangename en ruime leefkeuken onstaat.

Maatwerk

De lange maatwerk keukenwand met apparatuur wordt verlicht door een in het verlaagde plafond verwerkte ledstrip. De lange wand wordt onderbroken door een luxe vitrinekast die voorzien is van stalen deuren in een beige tint met gerookt glas, een blikvanger die je tevens een doorkijk geeft naar de voorraadkast. Dit zorgt voor een luxueuze gelaagdheid die zowel de ruimtes van elkaar scheidt als met elkaar verbindt.

De woonkamer loopt parallel aan de keuken en is voorzien van een inbouwkast met open vakken. In het midden van de muur bevindt zich de haard waardoor er een symmetrische woonruimte ontstaat. Door de donkere wandkleur en de sfeervolle wandverlichting kunnen de bewoners genieten van een knusse zithoek bij de haard.

 

Harmonieuze villa

Herhaling van kleuren en materialen