Werken bij B-too

Gelamour

Interieur | Nagelsalon | Eindhoven

Uniek & hoogwaardig

Sinds de start van Gelamour in 2014 heeft oprichter Roy Schoenmakers een grote liefde voor het creëren van een unieke salon ervaring dankzij de hoogwaardige producten van Gelamour. Deze werden geleverd aan groothandels en salons in het binnen- en buitenland.

Om het merk een onderscheidend vermogen te geven is na een intensief traject gekozen voor een nieuw avontuur. Het verlangen naar direct klantcontact en de drive om te het merk een eigen identiteit te geven resulteert in de eerste exclusieve Gelamour Nail Spa.

Bruisend

Aan het interieur, vormgeving en de beleving naar de klant is enorm veel aandacht besteed. De Gelamour Nail Spa Store zorgt voor een luxueuze maar toegankelijke uitstraling die zowel vrouwen als mannen aanspreekt. B-too werd ingeschakeld om hier serieuze invulling aan te geven.

Het is een bruisende en creatieve omgeving waar klanten terecht kunnen voor manicure- en pedicure Spa behandelingen en waar kwaliteit, service en beleving voorop staan. The finest treat for hands and feet! 

Toegankelijke luxe

De Nail Spa is gevestigd in De Witte Dame in Eindhoven en deelt het pand met Faces Kappers en Beautec. De salon is opgezet met als doel de gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven. Voor een kopje koffie of een glaasje bubbels wordt gezorgd. 

Kortom: totale verwennerij in een luxe omgeving.

Trots en dankbaar

“Wij zijn enorm trots én dankbaar voor het geweldige concept wat B-too voor Gelamour Nail Spa heeft ontworpen. Vanaf de eerste kennismaking tot het eindresultaat zijn wij enorm blij met hun oprechte betrokkenheid in ons concept.

Wij kijken uit naar de internationale uitrol van Gelamour Nail Spa’s in samenwerking met B-too!” Aldus Roy Schoenmakers, oprichter van Gelamour.

Pure verwennerij voor het oog

Op en om jouw nagels