Werken bij B-too

Mystic Heritage

Architectuur | Hospitality | Limburg

"Mystic Heritage, waar de tijd stilstaat en de charme van eeuwen zich onthult."

Boetiek Hotel

Welkom bij Mystic Heritage! Stap binnen in een wereld waar luxe en geschiedenis samensmelten en je omarmen met mysterie uit het verleden. Dit betoverende boetiek hotel, gelegen in een oud Limburgs kasteel, biedt een unieke ervaring vol mysterie en erfgoed.

Oase van rust

De binnenplaats, omringd door historische gebouwen uit 1701, heeft een rijke historie waar je steeds door nieuwe details verrast word. Het is een oase van rust. Of je nu geniet van een moment binnen de kaders van de binnenplaats, of rondwandelt in de weelderige tuinen, elk verblijf biedt een onmiskenbare charme en een gevoel van ontdekking.

Steenkorven

De steenkorven wanden gecombineerd met groenelementen zorgen voor een eenduidige architectuur en laten zich goed combineren met het authentieke karakter van het bestaande landgoed. Vanaf de binnenplaats betreed je de luxueuze kamers, elk zorgvuldig ontworpen om comfort te combineren met een vleugje mystiek. De steenkorven wanden scheiden de ruimtes en zorgen voor een intrigerende sfeer en het ultieme binnen-buiten gevoel.

Mystic Heritage Restaurant

Gastronomische ervaring

In het kasteel geniet je van een gastronomische ervaring die de zintuigen prikkelt, terwijl de ambiance van het restaurant doet denken aan een geheime eetzaal in een oude ruïne. De uit steenkorven gevormde ruïne geeft op een mysterieuze wijze de contouren van het voormalige kasteel weer.

Architectuur
B-too: Lotte Dekkers

Mystic Heritage

Waar de tijd stilstaat en de charme van eeuwen zich onthult