Werken bij B-too

Whispers of Romance

Architectuur | Interieur| Hospitality | Utrecht

"Liefde, rust, bevrijding en luxe zijn vier woorden die deze plek omschrijven."

Boetiek Hotel

Wie aan komt rijden valt even stil. Deze plek tussen de landerijen en bossen in de provincie Utrecht vormt de perfecte omgeving voor een boetiek hotel. De voormalige vrijstaande villa met oprijlaan, koetshuis en orangerie biedt een plek waar privacy optimaal wordt gewaarborgd en totale rust kan worden ervaren. De vogels fluiten en de wind fluistert door de bomen. Het charmante landhuis geeft het ultieme gevoel van rust en samenzijn.

Eigentijdse bogen

Bij binnenkomst geven de eigentijds bogen een gevoel van geborgenheid. Ze zijn tevens een subtiele verwijzing naar het verleden van het dorp en het nabijgelegen kasteel. De grote marmeren wanden en gouden accenten versterken de exclusieve beleving van dit boetiek hotel. 

Ruime suites

In de villa bevinden zich een aantal ruime suites met elk hun eigen terras met uitzicht op het omliggende bos. ’s Ochtends rustig wakker worden op het eigen terras met een kopje koffie en ’s avonds romantisch na borrelen. 

binnentuin

Oase van rust

De tuin waar de overige suites zijn gelegen is een oase van rust. Het kabbelende water van de grote fontein, de verscholen zitjes, de organische vormen en de lichte baksteen dragen bij aan de ultieme romantische ervaring.

Architectuur
B-too: Stéphanie Lelieveld

Interieur

B-too: Janine Slaats, Stéphanie Lelieveld

Ontwerpteam

B-too: Fleur van den Heuvel

Whispers of Romance

Liefde, rust, bevrijding & luxe